уторак, 10. март 2015.

JAPANSKI KRISTALI - LEČE I ŠTITE OD MNOGIH BOLESTI!

Lekovita tečnost u kojoj se čuva ova gljiva pomoći će vašem organizmu da se vrati u ravnotežu...



Japanski kristali deluju na organizam tako što podižu odbranbeni mehanizam i štite organizam od teških bolesti kao što su razne vrste kancera sa kojim se danas nažalost bori veliki broj ljudi. Pored toga  pomaže u regulaciji pritiska, razgradnji holesterola, leči obolelu jetru, gušteraču, slezinu, pomaže kod bolesti žuči i razgradnji žučnog kamenca. 

Ova lekovita gljiva takođe pomaže pri lečenju bolesti želuca i probavnog sistema, te pospešuje pražnjenje creva i izbacivanje nakupljenih štetnih sastojaka, takođe stvara svojevrstan antibiotik koji sprečava upale u organizmu, sprečava nastanak tumora i metastaza, leči od bubrežnih bolesti, uklanja umor i depresivna stanja, regeneriše organizam, pomaže kod impotentnosti…

Takođe pomaže i u očuvanju lepe i zdrave kože i dobra je za osobe koje su često pod stresom.

Kako se čuva i neguje ova lekovita gljiva?

U posudu od oko 2l naspite kristale i napunite vodom, zatim u vodu dodajte 7 suvih grožđica, dve kašičice šećera i pola limuna. Promešajte i poklopite posudu porculanskom tacnicom. Važno je da koristite plastičnu ili drvenu kašiku, nikako metalnu. Svaki dan postupak ponavljate s tim što vodu u kojoj se nalazila gljiva procedite i limun koji je bio u njoj iscedite u nju i pijete. Gljivu operete, vratite u posudu dodate čistu vodu, šećer, suvo grožđe i limun. Za početak pijete po jednu čašu dnevno sedam dana. Nakon toga možete piti i veću količinu. Negujte vašu gljivu svaki dan i budite zdravi... :)

Gljiva se hrani šećerima i brzo se razmnožava.

U koliko ne možete da nabavite ove kristale, ostavite poruku u komentaru i ja ću vam dati. Pozdrav.

1 коментар: