петак, 17. октобар 2014.

KAKO DA DUŽE ZADRŽITE LAK NA NOKTIMA!

Bezbroj puta sam čula devojke koje se žale na ne tako jeftine lakove...izgleda da nije samo stvar u ceni, kao i kod mnogih drugih previše reklamiranih proizvoda. S obzirom da smo tu gde smo i kupujemo ono što nam se nudi i što možemo da priuštimo pokušajmo korisnim savetima da produžimo trajanje laka na noktima...

 


Nokte pre lakiranja pripremite - To podrazumeva da ih očistite odstranjivačem laka bez obzira da li su predhodno bili nalakirani ili ne. Na taj način ćete ukloniti suvišnu masnoću koja ne bi trebala da ostaje ispod sloja laka. 

Nanesite bazu - Ona će popuniti nepravilnosti na vašim noktima i pomoći da se lak zadrži duže  nekoliko dana.

Lakirajte nokte posle tuširanja - To je nešto što verovatno većina već i praktikuje, ali nije loše napomenuti. Topla voda, promena temperature, para itd. nikako ne odgovaraju sveže nalakiranim noktima.


Rashladite nokte - Pre lakiranja bi bilo poželjno da vam nokti budu hladni i da prostorija u kojoj nanosite lak ne bude suviše topla. Koristan savet je da pre lakiranja noktiju lak stavite na sat vremena u frižider. 

Strpljivo sušite nokte - Izaberite vreme kada nigde ne žurite. Nalakirajte nokte i čitajte ili radite nešto za računarom. Kada se dobro osuši lak spremne ste za akciju.

Нема коментара:

Постави коментар