понедељак, 21. јул 2014.

ČETRDESETE ZA ŽENE DONOSE VELIKE PREOKRETE!

U poslednje vreme najviše pažnje se posvećuje ženama u četrdesetim. Mnogi tvrde da su to nove dvadesete i da žene tada najviše uživaju....da li je to istina?



S obzirom na to da su vremena i novi trendovi doneli želju za što većom samostalnošću, došlo je i do većih promena u načinu života i navikama svake žene. Želja da postigne sve, a da pritom to bude samo odraz njenog truda i sposobnosti dovela je jednu "krhku" ženu na visok položaj jednak sposobnom muškarcu. Dosta pažnje posvećeno zdravoj ishrani i vežbanju u ovim godinama daje fantastične rezultate. Mada akcenat ne treba stavljati samo na fizički izgled jer u slučaju četrdesetih treba više pažnje obratiti na unutrašnje stanje žene. Statistike govore kako u tom dobu žena doživljava velike preokrete. Srećom u pitanju su preokreti na bolje. Da li su ovo godine u kojima žene imaju najbolje uslove da ostvare svoje snove, koje zbog previše obaveza, porodice ili nedostatka novca ranije nisu mogle?


Statistike pokazuju da se žene odlučuju na promenu profesije, preseljenje u neko daleko mesto ili odlazak na dugo avanturističko putovanje baš u četrdesetim. U poređenju sa muškarcima koji u proseku svoje životne želje ostvaruju sa 39 godina, žene to čine sa 43. Žena tada ima finansijske uslove, samopouzdanje i dosta životnog iskustva. Ciljevi su jasni, a strah za upuštanje u nove avanture zamenjen je jakom željom i radoznalošću.
Tako da drage moje uživajte u svakom dobu svog života, jer kao što vidite svaka godina donosi novo stanje duha...

Нема коментара:

Постави коментар