понедељак, 7. јул 2014.

IZABERITE KUPAĆI PO VAŠOJ MERI!

Da li je razlog što niste zadovoljni kako izgledate u omiljenom kupaćem kostimu taj što ipak niste pronašli pravi model?


Nije sve u višku ili manjku kilograma. Sve se svodi na to da morate znati izabrati. Nijedan komad gardarobe ne stoji isto na svakoj osobi, to takođe važi i za kupaće kostime. Bacite se u potragu sa informacijama koje će vam uštedeti vreme eliminišući ono što u skladu sa vašom građom ne treba ni da gledate.

Vešto sakrijte - Morate obratiti pažnju na to šta vaš kupaći sakriva, a šta otkriva. Ukoliko vas nervira izgled vašeg stomaka birajte jednoodelni  kupaći u crnoj boji. Zategnuće vaš struk, a crna će vas vizuelno smanjiti. Svakako je ovaj model kupaćeg dobar izbor za punije dame.


Istaknite struk - Jednodelni kupaći kostim koji je isečen na struku će naglasiti struk. Tako da ukoliko imate ravan struk, iskoristite ovaj zaista delotvoran trik. 


Velike grudi - Ukoliko vam ovo pravi problem izaberite jake korpe sa žičanom potporom koje će čvrsto držati grudi. Preporučljive su svetle boje jer će one tako vizuelno grudi učiniti manje upadljivim. Takodje, grudi će izgledati manje u jednodelnom kupaćem kostimu koji ima donji deo u svetlijoj boji a gornji deo u tamnijoj boji. Ako birate kostime iz dva dela, oba dela mogu biti u svetlijim bojama. Birajte gornji deo koji prekriva cele grudi i ide oko vrata i može se zategnuti i oko vrata i na leđima – ovako ćete moći da prilagođavate gornji deo prema sebi.






Male grudi - Ovaj problem rešite birajući gornji deo kupaćeg sa jačom potporom koji na sebi ima resice, karnerčiće ili jak print.


Kratke nogeVizualno izdužite figuru kupaćim kostimom koji ima visok izrez na bokovima. Dobićete znatno duži izgled nogu. 



Нема коментара:

Постави коментар