понедељак, 29. септембар 2014.

PRIPREMITE SE ZA SPAVANJE...KORISNI SAVETI ZA LEPŠI IZGLED!

Najveća greška koju prema istraživanjima pravi svaka treća žena je odlazak na spavanje bez prethodnog uklanjanja šminke... Naučite da pravilno negujete vaču kožu ne samo lica već celog tela. Ostanite što duže mladoliki i zadovoljni svojim izgledom.



Hidrirajte lice - Pre spavanja morate stvoriti naviku da umijete lice glicerinskim ili domaćim laganim sapunom na bazi lekovitih ulja, i zatim losionom očistite lice i nanesite hidratantnu kremu.

Krema za predeo oko očiju - Ukoliko svakodnevno pre spavanja negujete područije oko očiju sprečićete pojavu podočnjaka, diskoloracije i malih sitnih bora. Nije važno koja je krema u pitanju, važno je da je hidratantna i nanesena u debljem sloju.

Sprečite akne - Akne i bubuljice lečite dok spavate. Potražite formule koje sadrže salicilnu kiselinu, benzoil peroksid ili cink koji će imati dovoljno vremena da odrade posao dok vi spavate. Ili dva puta nedeljno prespavajte sa maskom od meda i cimeta.


Negujte usne - Napravite piling od meda i čećera i masirajte vaše usne par minuta na taj način ćete ukloniti mrtve ćelije i učiniti usne glatkim i mekšim. Nakog pilinga nahranite usne kremom ili labelom.

Lepa stopala - Pre spavanja ćete opustiti vaša stopala ukoliko ih potopite u toplu kupku u koju ste predhodno dodali malo morske soli i par kapi etričnog ulja (po vašem izboru). Nakon toga istrljajte vaša stopala da biste uklonili višak kože. Nanesite kremu za stopala, čarapice i pravac u krevet.




Нема коментара:

Постави коментар