уторак, 17. јун 2014.

ČAROBNI NAPITAK ZA RAVAN STOMAK I TANKE BUTINE!

Napitak za koji Sintija Sasi (devojka koja ga je osmislila) tvrdi da već nakon 4 dana redovnog konzumiranja možete izgubiti 3 kilograma i skinuti 10 centimetara oko struka!



Sastojci:

  • jedan krastavac,
  • sveže listiće mente, 
  • sveži đumbir, 
  • jedan limun i 8,5 čaša vode (koristite flaširanu vodu i čašu od 250 ml).

Priprema:

Opran limun rasecite na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Limun ne ljuštite i ne cedite u vodu. Oljušten krastavac isecite na kolutiće i dodajte u vodu. Dvanaest listova sveže nane operite i dodajte i njih. U mešavinu dodajte i narendan đumbir srednje veličine. Sve to izmešajte, poklopite i stavite u frižider da odstoji preko noći. Sledeći dan pijte samo ovaj napitak , rashlađen, kada ste žedni. Biće potrebno da pripremate svež napitak sa navedenim sastojcima najmanje tokom četiri dana, da biste videli rezultate. Ovu vodu možete i procedititi svaki put kada je sipate u čašu.

Ovaj napitak sadrži 0 kalorija i poznato je da sama voda (8 čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, dok ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomak.

Нема коментара:

Постави коментар