среда, 25. јун 2014.

TRIKOVI ZA SVEŽ IZGLED LICA!

Iako bez unutrašnje lepote koja zrači, lepota žene gubi na snazi, šminka je tu da bar zamaskira umor i nepravilnosti i da istakne lepe crte lica....



Većina žena nije upoznata sa određenim pravilima kada je šminkanje u pitanju i koristi tonove koji umesto da lice učine odmornijim i veselijim, postižu i umoran i trošan izgled. 

Da bi izbegli taj problem poslušajte sledeće savete:


Posle buđenja većina dama ima problema sa podočnjacima. To se može regulisati lako, uz pomoć dva koluta krastavca. Stavite ih na oči i držite par minuta. Nakon toga na predeo ispod očiju nanesite korektor u boji vaše kože. Ono što sledi je krema koja se i te kako preporučuje, mada je većina ne koristi. Puder preko lica na koje predhodno nije nanesena krema daje koži umoran i stariji izgled, to se pogotovo odnosi na dame sa suvom kožom. Naravno treba izbegavati masne kreme, ali tu su hidratantne koje će svakako prijati vašoj koži i nahraniti je. Izbegavajte monotone boje na vašem licu. 


Dodajte malo kontrasta i živahnosti. Ukoliko imate beo ten izbegavajte bronzani i zlatni ajlajner, a ukoliko imate taman ten izbegavajte srebrni ajlajner...na taj način ćete izbeći umoran pogled. Osobe sa sitnim očima ne bi trebalo da koriste crni kreon, jer će oukvirujući oči njime dobiti vizuelno još sitniji oblik. Preporuka je da ne koristite sive tonove, u većini slučajeva su se pokazali kao loš izbor. 

Najvažnije od svega je da nabacite osmeh i sve one sitne nepravilnosti će nestati!

Нема коментара:

Постави коментар