четвртак, 12. јун 2014.

STUDIJE POKAZALE DA DANAS ŽENE I MUŠKARCI VARAJU PODJEDNAKO!

Još u 19. veku žene su počele svoju borbu za ravnopravnost. Borba se u suštini vodila samo zbog jedne stvari - "diskriminicaije". Gledano kroz vekove možemo reći da su uspele da se izjednače u mnogim stvarima, a jedna od njih je i neverstvo...



U poslednjih nekoliko godina broj ženskih preljuba se udvostručio. Američki stručnjaci su došli do podataka da je broj žena koje su prevarile muževe u poslednjih 20 godina porastao za više od četrdeset odsto...što je priznaćete veliki procenat.

Žene se danas osećaju dominantnije, sposobnije, finansijski ne zavise od muškarca...pojedine rade i više od muškaraca, a neke same izdržavaju porodicu. 

Istraživanja pokazuju da svaka šesta žena prevari svog partnera, dok je nakada svaka deseta žena bila neverna. Ove brojke ukazuju da su što se tiče broja prevara žene upotpunosti izjednačene sa muškarcima.  


Zanimljivi podaci su i ti da je u poslednjih deset godina došlo do povećanja brakorazvodnih parnica izazvanih ženinim neverstvom. Ovo svakako nisu ohrabrujući rezultati, niti je nešto što treba podržati. Gde će ovo takmičenje da se zaustavi?...ostaje nam da vidimo!

Нема коментара:

Постави коментар