четвртак, 24. април 2014.

Alkohol u prahu odobren u SAD!

Neverovatno ali istinito! Alkohol u prahu. Na vama je samo da izaberete da li ćete ga sipati u piće ili posuti po vama omiljenoj hrani.



Agencija za porez i trgovinu alkoholom odobrila je razne vrste ukusa ovog novog proizvoda zvanog "palkohol". Tako da ćete moći da uživate u ukusu "margarita", "kosmopoliten" koktela i još pet poznatih ukusa.

Proizvođači opisuju "palkohol" kao sredstvo koje će sačuvati vaš budžet.
“Ima li šta gore od odlaska na concert, sportski događaj itd., a da morate da platite 10, 15 ili 20 dolara za koktel, sa porezom i bakšišom?! Uzmite “palkohol” i uživajte u mešavini pića za deo tog troška”, navodi se u promotivnom materijalu kompanije.

“Pospite "palkohol" na skoro bilo koje jelo i začinite ga dodatno. Neke od naših preporuka su “kamikaze” u gvakamola sosu, rum u sendviču, “kozmo” u salati, a “votka” u jajima za doručak. Eksperimentišite”, navodi kompanija, ističući da se “palkohol” dodaje nakon što je jelo skuvano, jer će alkohol ispariti ako ga ukuvate.


“Nadamo se da će naš proizvod biti korišćen odgovorno. Ne koristite "palkohol" tokom vožnje”, dodaje se u saopštenju koje prenosi “Telegraf”.


Koliko vremena će biti potrebno da ovaj proizvod stigne u naše krajeve, ostaje nam da vidimo. Do tada uživajte u vašem omiljenom piću sa vama dragim osobama. Živeli!

Нема коментара:

Постави коментар