недеља, 13. април 2014.

NAJLUĐE PLASTIČNE OPERACIJE IKADA!

Nakon što je na svet donela osmorke amerikanka Nađa Sulejman ponesena slavom odlučila je da promeni svoj izgled. Razlozi zbog kojih je izabrala da bude dvojnica baš Anđeline Džoli nisu poznati, ali da li je u tome uspela?....pa prosudite sami.


34-godišnji Herbert Chavez opsednut svojim omiljenim superherojem Supermenom pretrpeo je neverovatne transformacije među kojima su promena boje kože, implantati, botoks usana, korekcije vilice, injekcije steroda u različitim delovima tela...


28-godišnja Valerija Lukjanova ukrajinska manekenka i internet senzacija postala je poznata 2012. godine kada je proglašena za živu barbiku. Tvrdi da izgled održava meditacijom, vežbanjem i unosom voća, a da joj je krajnji cilj prestanak unosa hrane i vode.  Da li je moguće živeti samo od vazduha?...pokazaće nam "Barbika".


Justin Jedlica rođen 1980. godine u želji da izgleda kao Ken sa 18 godina kreće sa transformacijom. Posle 14 godina i brojnih operacija može se reći da je uspeo u tome.


Dvadeset godina i pedeset jedna operacija lica za 49-godišnju umetnicu i majku troje dece Nilen Namitu koštala je 360.000 dolara. Naime vođena idejom da je reinkarnacija čuvene kraljice Nefertiti, Nilen je odlučila da tako i izgleda. 


Koliko je u ovom slučaju 57-godišnju  Annette Edwards poslužio zdrav razum odlučivši se na ovakvu vrstu "ulepšavanja"? Kako i sama kaže videvši Džesiku iz crtaća “Zeka Rodžer” odmah je odlučila da mora da izgleda kao ona.






Нема коментара:

Постави коментар