уторак, 29. април 2014.

KAKO PRAVILNO STAVITI VEŠTAČKE TREPAVICE!

Kao većina dama i vi ste jedna od onih koje vole duge trepavice koje finalni izgled vaših lepo našminkani očiju čine savršenim. Nažalost nemaju svi prirodno duge trepavice... ali za svaki problem postoji rešenje!



Veštačke trepavice danas veoma popularan detalj mnogih devojaka. Vaš pogled za kratko vreme mogu učiniti veoma senzacionalnim i zavodljivim. Pretežno se prave od dlake ali u poslednje vreme možemo pronaći i trepavice od različitih materijala i oblika, sa dodatnim ukrasima. 

Naravno ne treba zaboraviti da veštačke trepavice treba da budu duže od prirodnih samo nekoliko milimetara. Znaši ne preterujte!


Kako staviti trepavice?

Prvi korak u stavljanju trepavica su čisti i suvi kapci. Kada ste to obavili korigujte vaše trepavice, što znači u koliko su previše duge skratite ih. Nanesite tanak sloj maskare na vaše prirodne trepavice, zatim ajlajnerom iscrtajte liniju po ivici kapaka. Ona će učiniti da trakica sa trepavicama bude što manje upadljiva. Nakon toga na odgovarajuću četkicu iscedite manju količinu lepka i nanesite ih na veštačke trepavice ili direktno na ivicu kapka. Sačekajte par sekundi da se lepak malo prosuši i zalepite trepavice sa spoljnje ka unutrašnjoj strani. Sa dva prsta pritisnite ivicu trepavice i zadržite da bi se što bolje zalepile. Kada je lepljenje gotovo nanesite maskaru i uživajte u zavodljivom pogledu. 

Da bi vaš postupak stavljanja trepavica bio lakši pogledajte video!


Trepavice skidajte nežno sredstvom za skidanje šminke tako što ćete natopiti tupfer i sačekati da se lepak istopi i trepavice počnu lagano da se skidaju.




Нема коментара:

Постави коментар