четвртак, 24. април 2014.

SAVRŠENA KOREJSKA ESTETSKA HIRURGIJA!

Ako želite da vaš izgled dovedete do savršenstva posetite korejske hirurge koji naime toliko dobro rade svoj posao da pacijenti nakon operacije budu neprepoznatljivi ali prezadovoljni. 



Sve viče kineskinja odlazi u Južnu Koreju na estetske zahvate. Najveći problem njihov novi izgled predstavlja na posoškoj kontroli pri povratku gde naravno ne liče na sebe. Zato kineskinje koje se operišu sa sobom moraju da nose određene sertifikate. 


Najčešće traže veće oći, užu bradu i rekonstrukciju nosa. Nakon što se ove tri stvari izmene, devojke i žene izgledaju neprepoznatljivo.


Pri prelasku granice pacijenti nose posebno osmišljen dokument zvani "sertifikat za plastične operacije" na kome se nalazi njihov broj pasoša i naziv bolnice u kojoj je operacija vršena. 
Zanimlji podatak je i to da su 2009. čak 23 Kineskinje su imale problema pri prelasku granice nakon plastične operacije u Južnoj Koreji. 


Svaki 77. stanovnik Južne Koreje je otišao "pod nož" zarad lepote, a čak 20 procenata žena starosti od 19 do 49 godina priznalo je da je "odradilo" nešto na sebi. Najpopularnija operacija je uklanjanje viška kože sa kapka, kako bi oči izgledale veće, otvorenije i nalik na američke.



Нема коментара:

Постави коментар