среда, 21. мај 2014.

BUDITE FIT UZ LIMUN I TOPLU VODU!

Sigurno ste do sada imali priliku da čujete kako je limun delotvoran kada je  u pitanju regulisanje telesne mase! Vreme je da to i probate, ali ovaj put  sa toplom vodom...



Limunada sa mlakom vodom! Zvuči možda neukusno i ne tako korisno, ali verujte da je i te kako delotvorno. Ovo je jedan izuzetno zdrav način da započnete novi dan. Pored toga što će vam čaša ovog napitka u jutarnjim časovima pomoći da brže izgubite višak kilograma, dobićete potrebnu energiju, regulisati probavu... Limun je odličan kada je u pitanju detoksikacija, što predstavlja prirodni proces čišćenja organizma. Vodu sa limunom takođe možete piti u toku dana, između obroka ili pre treninga. 

Poznato je da je jetra organ koji filtrira sve što unosimo u organizam. Unosom nezdrave hrane, alkohola...narušavate zdravlje vaše jetre i umanjujete njenu funkciju. Da biste je pročistili, stimulisali njen rad i tako doveli do gubitka kilograma započnite jutro sa ovom već pomenutom toplom limunadom.  Ono što treba napomenuti je da voda treba da bude mlaka a ne vrela!




Нема коментара:

Постави коментар