среда, 28. мај 2014.

REŠITE SE STRIJA NA PRIRODAN NAČIN!

Poznato je da se ovaj problem jako teško rešava. Iako postoji veliki broj preparata za uklanjanje strija, većina ne daje nikakav učinak!



Strije nastaju usled rastezanja kože kada se pojavljuju promene nalik na pukotine čija boja Probleme sa strijama uglavnom imaju trudnice, osobe koje izgube dosta kilograma, a mogu se dobiti čak i vežbanjem. Boja varira od svetlo do tamno ljubičaste. 

Strije treba tretirati na prirodan način u samom nastanku, jer tada postoji najeveća mogućnost za njihovo uklanjanje. Birajte prirodne proizvode, na taj način ćete izbeći pojavu iritacije. Veliki broj trudnica se bori sa strijama. Strije se u trudnoći najčešće javljaju u šestom mesecu. Mogu se pojaviti na stomaku, bedrima, dojkama i zadnjici. Takođe i osobe koje često odlaze u teretanu i koriste sprave koje šire i jačaju mišiće često imaju problema sa strijama. 


Kada je reč o uklanjanju strija veoma je bitna ishrana. Unos dovoljne količine vitamina, koji održavaju elastičnost kože i utiču na proizvodnju kolagena. Važni vitamin su B6, vitamin C, vitamin E i mineral cink.

Upotrebite krompirKomadom krompira trljajte predeo tela pokriven strijama nekoliko minuta, tako da obuhvatite celo zahvaćeno područje. Nakon nekoliko minuta isperite mlakom vodom.

Kakao maslacKakao maslac najbolje deluje na strijama koje se javljaju nakon trudnoće. Nanesite ga na kritične delove ujutru i pre spavanja.

Maslinovo ulje - Bogato hranljivim sastojcima i antioksidansima koji poboljšavaju izgled kože. Masirajte strije ovim uljem. Na taj način ćete je nahraniti A, D i E.

Ulje čajevca - Jedno od najboljih ulja za kožu. Čajevac ima neverovatna svojstva kojim rešava brojne probleme s kožom. Možete ga nanositi jednom dnevno. Ima jak medicinski miris što nekim ljudima ne odgovara.

Нема коментара:

Постави коментар