четвртак, 15. мај 2014.

IDEALNA ZANIMANJA PO HOROSKOPSKIM ZNACIMA!



Ovan:

Vama odgovara dinamično zanimanje, kao što je posao marketinškog agenta, jer zahteva dosta kretanja, fizičke i mentalne izdržljivosti. S druge strane, veoma ste sposobni da zainteresujete i oduševite druge za ono što nudite. Iako ste nametljivi, puni ste i entuzijazma, pa vam u ovom poslu gotovo nema premca. Odgovaraju vam i poslovi koji imaju veze sa tehnikom i elektrotehnikom.

Bik:

Pripadnici ovog znaka naporno rade, ako znaju da ih na kraju čeka neka nagrada. Oni su poznati po uživanju u lepim stvarima, pa su idealni poslovi za njih oni koji imaju veze sa cvećem ili nakitom. Prema tome Bikovima odgovaraju poslovi advokata, dizajnera, šefa kuhinje ili recepcionara.

Blizanac: 

Izvanredan ste govornik, pa ćete i najtvrdoglavijeg protivnika smekšati i pridobiti za sebe. Odlično i brzo procenjujete osobe i situacije i lako nalazite "rupu" u zakonu. Lukavi ste i nije vas lako zbuniti, pa retko gubite sporove bilo da ste tužilac ili branilac. Zbog poznavanja stranih jezika, brzine i komunikativnosti sjajni ste i u sekretarskim poslovima. Poznajete rad na kompjuteru, spretni ste, sposobni da istovremeno kucate, primate telefonske pozive i slušate naredbe svog šefa.

Rak:

Znate koje stvari treba kupovati po nižoj ceni, a koje ne. Odlično poznajete tržište, a intuicija i bogata mašta pomažu vam u sklapanju poslova. Potencijalnog poslovnog partnera dobro ćete "pretražiti" pre konačne odluke. Radije strpljivo čekate povoljniju priliku nego što ćete da rizikujete i izgubite. Osim toga, ljubitelj ste pisane reči, obožavate klasike jer cenite sve što ima veze sa prošlošću, a volite da radite sa mladima i da ih podučavate, pa bi vam posao profesora književnosti jako odgovarao.

Lav: 

Lavovi se hrane činjenicom da su u centru pažnje. Ukoliko neko želi da mu firma stalno napreduje najbolje je da odabere Lava za vođu. Za Lavove su idealni i poslovi agenta za nekretnine, dizajnera enterijera, prodavača i dizajnera obuće.

Devica:

Znak koji najviše voli da se bavi baštovanstvom, držanjem radnje sa hranom za kućne ljubimce, zdrave hrane, veterinom, ahitkturom, preduzetništvom, bibliotekarstvom. Žene vole da se bave književnošću, socijalnim radom, psihologijom, novinarstvom, banjskim turizmom, partnerna gimnastika, joga.

Vaga:

Diplomatija, pravo, novinarstvo, rad sa javnošću, umetnost, muzika i komponovanje odgovaraju ovom znaku. Mnogi modni kreatori su Vage bilo žene ili muškarci i tekstilna industrija, moda uopšte, trgovina nakitom i poslastičarstvo odgovara ovom znaku. Aikido i Tai či su veštine koje odgovaraju Vagi.

Škorpija:

Za operacionim stolom koncentrišete se samo na telo pacijenta i operaciju. Iako vam bolesnici mogu zameriti da im posle operacije ne posvećujete dovoljno pažnje, nikada neće moći da se požale na kvalitet usluga. Vaša strast za istraživanjem i sakupljanjem podataka čini vas odličnim novinarom, potpuno obuzetim svojim poslom. Ponekad ste preterano sumnjičavi i skloni kritici svega postojećeg, a vaš crni humor i satira često su toliko direktni da mnogi zaziru od vas.

Strelac:

Praktičar i teoretičar istovremeno. Pomalo zanesenjak najviše voli sport, konjički i streljaštvo najviše, istraživačku delatnost na putovanjima, diplomatija i film su oblasti u kojima Strelac može da zablista. Pisanje, istraživačko novinarstvo i estrada takođe odgovarju ovom veselom znaku.

Jarac:

Bavljenje politikom, psihologijom, sociologijom, istorijom, slikarstvom, predavaštvom odgovara ovom ozbiljnom, principijelnom znaku. Vojna služba, arhitektura, građevina i preduzetništvo, industrija nameštaja i geologija takođe mogu biti izbor za Jarca. Od sportova fudbal i umetničko klizanje.

Vodolija:

Upoznavanje s novim i nepoznatim krajevima ispunjava i obogaćuje vaš život do te mere da se gubi razlika između vašeg radnog i slobodnog vremena. Odgovara vam zanimanje koje će vam istovremeno biti i hobi tako da mu se možete posvetite s ljubavlju. Jedno od njih je foto-model ili maneken, jer ste atraktivni i vrlo originalni, a mnoge Vodolije vole da se oprobaju i kao modni kreatori.

Ribe:

Ekologija, teologija, socijalni rad, medicina, naročito neurologija, psihijatrija, pedijatrija, plivanje, sport, umetnost, ezoterjske veštine, nauka i modna industrija, svaki oblik alternativne medicine, poslovi zbog kojih mora dosta da putuje, balet, cirkuske veštine i partnerna gimnastika.

Нема коментара:

Постави коментар