петак, 23. мај 2014.

KAKO NA PRIRODAN NAČIN USPORITI ISPIRANJE FARBANE KOSE?

Ofarbali ste se i vaša boja je prelepa! Na žalost u većini slučajeva ona se brzo ispere. Pokušajte sa ovim jednostavnim trikovima...




Kada je u pitanju smeđa boja kose biće vam potrebna kafa i jedno jaje. Punu šolju hladne kafe pomešajte sa jednim jajetom. Utrljajte u suvu kosu, zatim kosu umotajte u foliju i ostavite da deluje 20 minuta. Po isteku datog vremena kosu isperite.

Dame sa crnom bojom kose obično imaju problem jer njihova kosa brzo izgubi sjaj. Da bi ga povratile potrebno je da dve kašike piva pomešate sa pola litra vode, zatim nanesite na kosu. Nakon desetak minuta isperite i uživajte u sjajnoj crnoj kosi.


Crvenokose dame imaju najviše problema sa ispiranjem boje, a takođe pod uticajem sunca ona brzo izbledi. Da bi sačuvale boju i sjaj jednom mesečno pomešajte kanu sa vodom i ostavite da deluje pola sata. Nakon toga kosu dobro isperite.

Bar jednom nedeljno ispirajte plavu kosu čajem od kamilice. S obzirom da plava boja često poprima neke ne baš lepe nijanse, a pritom se i ispira...ovaj trik će usporiti ispiranje i menjanje postojeće boje.


Нема коментара:

Постави коментар